FARMERS MARKET IN LITTLE ITALY

For litt siden dro Lisa og meg på et farmers market i Little Italy, San Diego. De har alltid så mange gøye stands med forskjellige hjemmelagde produkter. Noe av det beste med farmers market er at alle er utrolig drevet og fornøyd med produktet sitt. De er alle veldig forskjellig på smak og design. De fleste gir ut smaksprøver, som desidert er min favoritt. 

PINK

Hatt: Monki / Bukse: Zara / Sko: Forever21 / Jakke: Nelly.com / Skjorte: H&M / Sekk: Urban Outfitters / Solbriller: Ray Ban

 

UNDER THE SHADOWSSmykke: Glitter / Klokke: Skagen/ Bukse: Weekday / Genser: Vintage / Sko: Steve Madden 

Jeg sto opp i morges og som alle andre morninger gjorde jeg meg klar for skolen. Tretti minutter før skolen begynner får vi en telefon fra skolen om at den ikke holdes åpen i dag grunnet flere bombetrusler mot LAUSD. Jeg sammen med 620,000 andre elever i LA området ble bedt om å holde oss hjemme. Hele 1200 skoler ble evakuert. En veldig uventende og skremmende situasjon som er vanskelig og håndtere. Det er surrealistisk at jeg har fått opplevd noe slik. Jeg som kommer fra lille Norge, pleier å vite slike ting på tvskjermen mens jeg sitter trygt og godt plantet i sofaen. Alt gikk heldigvis helt fint og i morgen er det tilbake igjen på skolebenken. Det må innrømmes at frykten for slike ting henger litt igjen etter all terroeren som har skjedd over de siste ukene, men jeg skal ikke la frykten få definere meg og hverdagen min. 

LEAFS REPLACED WITH SNOW


Jeans: Levis / Genser: Vintage / Jakke: Vintage /  Sko: Shoe Outlet / Solbriller: Ray Ban

Som dere ser er det ikke mye til vinter her i LA, men høsten har nemmelig kicket fult inn som dere ser med flott farger over alt. Jeg hiver på meg varmere klær i håp om litt mer julesteming. Julestemningen er ikke helt på plass som den pleier å være på denne tiden av året. Den pleier jo normalt sett og oppstå hos meg for fult i slutten av November. Selvom hver morgen åpnes adventskalenderen og julemusikken er på repeat. Det er jo veldig uvant at kulden er erstattet med 16-20 varmegrader. Samtidig som det er anderledes er det veldig spennende og oppleve jul på en annen måte. Som den julepersonen jeg er har jeg tatt besluttningen og ikke ferie jul hjemme i år. Selvom norsk jul er det som står meg nærmt er det greit med litt forandringer også. Jeg føler allefall at jeg kan klare alt nå som jeg holder avstand fra den kjære norske julen, for det var ikke en lett avgjørelse. Jeg vet allefall at dette kommer til å bli en jul jeg sent vil glemme.


MARIA SALDIAS OLSEN· WELCOME ·
Jeg er en eventyrlysten jente, fra Bergen. Er utvekslingstudent i Los Angeles, California skoleåret 2015/2016 med Explorius sitt select program.

KONTAKT:
MARIASALDIAS@LIVE.NOARKIV
· Januar 2016 · Desember 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Februar 2015

KATEGORIER
· FØR AVREISE · HAPPENINGS · INSPIRATION · LOS ANGELES · NEW YORK · OUTFITST U M B L R

T W I T T E R

B L O G L O V I N

I N S T A G R A M @mariasaldiasoWE HEART IThits