THE STREETS OF NEW YORK

MORE OF NEW YORK

//Min flotte mor

På hvert eneste hjørne av New York er det noe fint og behagelig for øyet. Skyskrapere, Central Park, gate artister og all den fine juledekorasjon nå i Desember. Det er noe med denne byen som er så spesielt og unikt. Folkene og atmosfæren i hele byen er noe som kun kan finnes og befinnes i New York. Folkene er imøtekommende og underholdene til en stor grad. Den er noe for en hver enkelt. 

VIDEO FROM NEW YORK

 

NYC THROUGH PICTURES
///Legger ved litt bilder jeg har knipset mens jeg nyter resten av hva denne byen har å by på

♥Håper alle hadde en fin julefeiring. Min ble utrolig vellykket til tross for at den var anderledes♥

CHRISTMAS IN NEW YORK


Etter en lang flytur med lite søvn landet jeg endelig på JFK. Flyturene var ikke en av de mest behagelige, men gud så deilig det var å komme frem å se min mor igjen. Vi har så og si vært over hele Manhattan, bare spradet rundt og kost oss gløgg. Vi spiste middag på en veldig god restaurant som heter A.O.C. Làile ou la Cuisse i Greenwich Village. Maten, lokalet og servitørene var alle tiders. Anbefaler at dere tar en tur innom for en god mat opplevelse. Etterfulgt dro vi på musikalen Christmas Spectacular i Radio City Music hall. Om du er i NY rundt juletider er det allefall et must, da kicker julestemningen godt inn. Selvom New York  hadde erstattet den hvite snøen med masse regn, hindret ikke det julestemningen. Det er ikke rart at det er et ønske for mange å oppleve juletider i New York, de leverer opp til forventingene. 

I´M COMING FOR YOU NEW YORKDe siste dagene har bloggen blitt nedprioritert grunnet bytting av vertsfamilie. Jeg har brukt de siste dagene på å bli kjent med den nye vertsfamilien og jeg storkoser meg. Kunne virkelig ikke bedt om en bedre familie. Det føles veldig deilig og endelig være hos en familie som en trives hos og behandler deg som en del av familien. Men nok sagt om det. 

Nå er endelig juleferien i gang og da vender jeg snuten mot New York for noen dager. Koffertene står ferdig pakket og jeg blir snart hentet for å dra til LAX. I New York skal jeg møte min mor og feire jul der med henne. Det har allerede gått to månder siden hun var her sist så det blir veldig godt å se henne igjen. Det har alltid vært en drøm for meg å feire jul i New York. Så det at det faktisk skal skje er helt surrealistisk og har ikke helt gått opp for meg enda.  Det blir nok en veldig anderledes men utrolig kjekk jul. 

NEW YORK

Jeg har akkurat vært noen dager i NY med Explorius, på noe som heter "Soft landing camp". Konseptet med det er at de skal forberede oss på hvordan vertsfamilien og landet er og at vi skal få en gøy opplevelse med å bli kjent med folk fra andre land. Det er vel heller ikke noe annet sted enn New York  som er bedre til den jobben. Jeg har vært i NY før men det er alltid like spennende å komme tilbake til den byen. Folkene, lydene, luktene, atmosfæren og egentlig alt byen har og by på. Vi har fått gjort veldig masse på de få dagene vi var i NY. Vi har vært på sightseeing i hele Manhattan, sett alle de "klisje" turistattraksjonene og hatt lunsj i Central Park. 

//The butcher´s daughter det koseligste stedet jeg vet i hele byen

//Pål (BLOGG) og Camilla på Rockefeller center

//The butcher´s daughter

//World trade center & Soho


MARIA SALDIAS OLSEN· WELCOME ·
Jeg er en eventyrlysten jente, fra Bergen. Er utvekslingstudent i Los Angeles, California skoleåret 2015/2016 med Explorius sitt select program.

KONTAKT:
MARIASALDIAS@LIVE.NOARKIV
· Januar 2016 · Desember 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Februar 2015

KATEGORIER
· FØR AVREISE · HAPPENINGS · INSPIRATION · LOS ANGELES · NEW YORK · OUTFITST U M B L R

T W I T T E R

B L O G L O V I N

I N S T A G R A M @mariasaldiasoWE HEART IThits