BEACHY WEEKEND

For noen helger siden ble dagene for det meste tilbrakt på stranden med godt selskap. På lørdagen dro jeg med Camilla og Fredrik på Santa Monica. Vi tilbrakte hele dagen i Santa Monica hvor vi badet, solte oss og shoppet. Santa Monica er desidert det stedet man bør gå om du skal møte mange interessante mennesker. Jeg har heller ikke sett så utrolig mange kjekke gutter samlet på et sted så gjorde jo bare dagen enda bedre. Det var veldig kjekt å se Camilla igjen for hun går ikke på samme skole som oss andre. 

På søndagen dro Lais, Divora, Fredrik og meg inn til Malibu og tilbrakte dagen der. Vi fant et kjempe koselig gate kjøkken der de solgte frisk sjømat og lagde alle diverse sjømatsretter. Maten var kjempe god og det er var ikke kjempe dyrt heller. Jeg bestilte fiske taco og det skal jeg allefall ha flere ganger. Locationen var også utrolig fin med utsikt mot havet. SANTA MONICA

Som alltid er det kjempe fint vær etter skolen og Lais, Maria, Leonie og meg bestemte oss for å starte helgen med en fin tur til Santa Monica. Siden det var 43°c ute var det virkelig ikke noe bedre sted å være enn på stranden. Vi tok karusellen på promenaden, som jeg aldri har tatt før og det var kjempe gøy. Vi fikk utsikt over hele stranden og den er så utrolig fin. Santa Monica er desidert et av mine farvoritt steder i LA, folkene og atmosfæren er bare helt fantastisk. 
MARIA SALDIAS OLSEN· WELCOME ·
Jeg er en eventyrlysten jente, fra Bergen. Er utvekslingstudent i Los Angeles, California skoleåret 2015/2016 med Explorius sitt select program.

KONTAKT:
MARIASALDIAS@LIVE.NOARKIV
· Desember 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Februar 2015

KATEGORIER
· FØR AVREISE · INSPIRATION · LOS ANGELES · NEW YORKT U M B L R

T W I T T E R

B L O G L O V I N

I N S T A G R A M @mariasaldiasoWE HEART ITDesign laget av Sandra Pedersen
hits