THE O.C

For en uke siden dro jeg til Orange County på en helgetur for å besøke Colette. Det er et år siden vi så hverandre sist, så det var kjempe kjekt. Det er alltid like gøy å besøke henne og være med familien hennes, de er virkelig de herligste menneskene og vi finner alltid på masse gøy. Når jeg kom dro vi ned til Newport beach hvor venninen hennes Megan har beach house. Det var kjempe kjekt å se Megan igjen og familien hennes er så artig. Senere på kvelden dro vi på Rooftop Lounge i Laguna Beach og spiste god sjømat mens vi så på solnedgangen. På Søndagen dro vi til Manhatten Beach hvor Colette sang national anthem på en vollyball turnering. Den jenten skuffer aldri og jeg blir like imponert hver gang hun synger! 
//Megan//Catie som er venninen til Colette
BIRTHDAY & COLBIE CAILLAT

Lokal tid Los Angeles 21.40

Tiden går i ett her borte og jeg har nesten ikke tid til bloggen, men nå skal jeg bli flinkere! 13.August hadde jeg bursdag som også var andre skoledag. Selvom jeg ikke hadde blitt kjent med noen amerikanere enda hadde jeg en veldig fin dag. Jeg tilbrakte dagen med Fredrik, Pål og vertssøsteren min. Etter skolen dro vi hjem til Pål og Carmen, som er vertsmoren hans hadde kjøpt kake til meg. På kvelden hadde min vertsfamilie stelt i stand en veldig søt liten feiring for meg. Alt i alt gikk dagen over all forventning. 
 

//Snille Pål kjøpte cupcakes til meg Vi har blitt kjent med en dame fra Bergen og hennes sønn er en veldig dyktig gitarist som har spilt på tour med mange kjente artister. Det hadde seg også slik at han skulle spille konsert med Colbie Caillat og så snill som de er inviterte de oss til å være med. Både Christina Perry og Colbie hadde konsert den dagen så vi var så heldig at vi fikk sett dem begge. Konserten var på The Greek Theater som er en kjempe fin utehall. De var kjempe flinke og vi storkoste oss. 

NEW START

Lokal tid, Los Angeles 23.22

Nå er det nesten en uke siden jeg ankom i Los Angeles og jeg har ikke hatt det noe annet enn bra. Jeg kommer godt overens med vertsfamilien og vertsøsteren min fra Brasil. Vi har gjort en del forskjellige ting siden jeg ankom på lørdag. Vi bor veldig sentralt til, så mulighetene er mange. Det er selvfølgelig uvant å komme inn i en helt ny familie med regler og være måter som ikke en er vandt med. Men jeg vil si det har gått overraskende greit. 

I går var første skoledag og jeg vil påstå at high school er like kaotisk som fremstilt på film. Gangene er dekorert med plakater, klasserommene er veldig personlig med bilder og kort, gangene er ekstremt fulle og lærerne sine personligheter er utrolig splittet og alle er veldig forskjellig i væremåtene sine. Det er også gruppert inn i de "stereotype" gjengene. Jeg har ikke fått noen "gode venner" enda men hva kan man forvente det? Det er jo bare dag to. Jeg har snakket med veldig mange og de virker veldig hyggelig så det ser lovende ut. 

//Lais fra Brasil og Ida som er "biologisk" søster

//Diane (vmor) når hun hentet meg på flyplassen
Må si Los Angeles har behandlet oss meget bra så langt!

NEW YORK

Jeg har akkurat vært noen dager i NY med Explorius, på noe som heter "Soft landing camp". Konseptet med det er at de skal forberede oss på hvordan vertsfamilien og landet er og at vi skal få en gøy opplevelse med å bli kjent med folk fra andre land. Det er vel heller ikke noe annet sted enn New York  som er bedre til den jobben. Jeg har vært i NY før men det er alltid like spennende å komme tilbake til den byen. Folkene, lydene, luktene, atmosfæren og egentlig alt byen har og by på. Vi har fått gjort veldig masse på de få dagene vi var i NY. Vi har vært på sightseeing i hele Manhattan, sett alle de "klisje" turistattraksjonene og hatt lunsj i Central Park. 

//The butcher´s daughter det koseligste stedet jeg vet i hele byen

//Pål (BLOGG) og Camilla på Rockefeller center

//The butcher´s daughter

//World trade center & Soho


MARIA SALDIAS OLSEN· WELCOME ·
Jeg er en eventyrlysten jente, fra Bergen. Er utvekslingstudent i Los Angeles, California skoleåret 2015/2016 med Explorius sitt select program.

KONTAKT:
MARIASALDIAS@LIVE.NOARKIV
· Desember 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Februar 2015

KATEGORIER
· FØR AVREISE · INSPIRATION · LOS ANGELES · NEW YORKT U M B L R

T W I T T E R

B L O G L O V I N

I N S T A G R A M @mariasaldiasoWE HEART ITDesign laget av Sandra Pedersen
hits