MUCH LIKE SOUTHERN CALIFORNIA
//california inspiration

Nå er det bare åtte dager til avreise. Kofferten er snart ferdig pakket og jeg er meget klar for avreise. Det er bare noen små detaljer som må bli gjort ferdig før jeg kan reise. Jeg har faktisk ikke gruet meg noe spessielt og tror ikke det kommer, overraskende nok. Jeg går egentlig bare rundt og venter på at jeg skal reise. Jeg har allerede sagt farvel til mange av vennene mine, noe som overaskende nok ikke var noe trist. For det har ikke gått helt opp for meg enda at det faktisk snart skjer. Jeg har ventet på dette øyeblikket siden desember. Så det at tiden er inne er ganske så uvirkelig. Måtte de siste dagene gå fint og smertefritt!

ENDRING I PLANENE

Siden sist har det skjedd en del forandringer. For noen uker siden trakk dessverre vertsfamilien min seg, pga private årsaker. Noe som gjorde at jeg sto familie løs bare noen uker før avreise, men knappe en to uker etterpå fikk jeg min nye familie som består av en singel mor og hennes datter som er like gammel som meg og går på samme skole. De bor i West Hills i et koselig hus, bare et lite stykke fra skolen og i et veldig sentralt strøk. Jeg skal dele vertsfamilie med en annen utvekslingstudent fra Brasil. Jeg har vært i kontakt med både vertsfamilien og hun andre utvekslingstudenten og jeg kunne VIRKELIG ikke vært mer fornøyd med min nye familie! De virker som utrolig hyggelige og i møtekommende mennesker og ikke minst søte, noe som passer meg midt i blinken. Vertsmoren kan faktisk svensk? 

I går var Pål og meg i Oslo for å fikse det siste vi trenger før avreise nemlig visum. Vi møtte på ambasaden kl 0900 og vi var ikke de eneste som skulle på ambasaden i dag. Det tok oss to timer å få fikset visumet men det er så verdt det nå som det er ferdig og vi er enda et skritt nærmere avreise. 

Når vi var ferdig på ambasaden tok vi resten av dagen til spasering i Oslo, noe som resulterte i litt shopping og masse deilig mat. Vi stor koste oss hele dagen og gleder oss veldig til mange flere slike dager i Los Angeles. Nå er det bare 34 dager til eventyret starter!

MARIA SALDIAS OLSEN· WELCOME ·
Jeg er en eventyrlysten jente, fra Bergen. Er utvekslingstudent i Los Angeles, California skoleåret 2015/2016 med Explorius sitt select program.

KONTAKT:
MARIASALDIAS@LIVE.NOARKIV
· Desember 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Februar 2015

KATEGORIER
· FØR AVREISE · INSPIRATION · LOS ANGELES · NEW YORKT U M B L R

T W I T T E R

B L O G L O V I N

I N S T A G R A M @mariasaldiasoWE HEART ITDesign laget av Sandra Pedersen
hits