MUCH LIKE SOUTHERN CALIFORNIA
//california inspiration

Nå er det bare åtte dager til avreise. Kofferten er snart ferdig pakket og jeg er meget klar for avreise. Det er bare noen små detaljer som må bli gjort ferdig før jeg kan reise. Jeg har faktisk ikke gruet meg noe spessielt og tror ikke det kommer, overraskende nok. Jeg går egentlig bare rundt og venter på at jeg skal reise. Jeg har allerede sagt farvel til mange av vennene mine, noe som overaskende nok ikke var noe trist. For det har ikke gått helt opp for meg enda at det faktisk snart skjer. Jeg har ventet på dette øyeblikket siden desember. Så det at tiden er inne er ganske så uvirkelig. Måtte de siste dagene gå fint og smertefritt!

JUNE//SUMMER INSPIRATION· Hello June· 

Endelig er det Juni som også er den første av de offisielle sommermåndene. Nå nærmer sommeren seg med stormskritt og jeg kunne ikke vært mer klar. Om under tre uker er jeg allerede ferdig på skolen. Her i Bergen tyder været fortsatt på som om det skulle vært tidelig April. Så sommefølesen er ikke helt på topp enda, derfor følte jeg for og slenge inn litt sommer inspirasjon på en nok så grå dag. Selvom avreisen er nærmere enn noen gang og nervene begynner å smyge seg innpå. Kunne jeg ikke ha gledet meg mer, jeg er så spent på alt dette året har i vente!

NYC

New York er virkelig en fasinerende by med masse gøy å oppleve. Absolutt noe jeg gleder meg til å oppleve mer av!

CLASSY & UNPREDICTABLE

//enkelt, klassiskt og stilfult


MARIA SALDIAS OLSEN· WELCOME ·
Jeg er en eventyrlysten jente, fra Bergen. Er utvekslingstudent i Los Angeles, California skoleåret 2015/2016 med Explorius sitt select program.

KONTAKT:
MARIASALDIAS@LIVE.NOARKIV
· Desember 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Februar 2015

KATEGORIER
· FØR AVREISE · INSPIRATION · LOS ANGELES · NEW YORKT U M B L R

T W I T T E R

B L O G L O V I N

I N S T A G R A M @mariasaldiasoWE HEART IThits