FARMERS MARKET IN LITTLE ITALY

For litt siden dro Lisa og meg på et farmers market i Little Italy, San Diego. De har alltid så mange gøye stands med forskjellige hjemmelagde produkter. Noe av det beste med farmers market er at alle er utrolig drevet og fornøyd med produktet sitt. De er alle veldig forskjellig på smak og design. De fleste gir ut smaksprøver, som desidert er min favoritt. 

MEXICOHAPPY NEW YEAR 

Nå befinner jeg meg i Mexico med familien. Etter New York dro jeg direkte til Mexico hvor vi skal tilbringe nyttårsaften og mer. Vi bor på i Mission Viejo, Rosarito som er et kjempefint sted rett ved strand. 

Det blir en svært anderledes nyttårsfeiring med tanke på at jeg befinner meg på andre siden av kloden. Det blir ikke den tradisjonelle nyttårsaften med finstas, pinnekjøtt, venner, snø og kulde. Men mer det motsatte med tilbaketrukket omgivelser, varme, lyden av bølgene og taco til middag. Heldigvis er jeg med gøye folk og det blir fyrverkeri. Det er gøy å oppleve hvordan de forskjellige kulturene feirer høytidene. Men savnet etter de hjemme er stort og til andre ganger foretrekker jeg virkelig alle de norske tradisjonene.

 


MARIA SALDIAS OLSEN· WELCOME ·
Jeg er en eventyrlysten jente, fra Bergen. Er utvekslingstudent i Los Angeles, California skoleåret 2015/2016 med Explorius sitt select program.

KONTAKT:
MARIASALDIAS@LIVE.NOARKIV
· Januar 2016 · Desember 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Februar 2015

KATEGORIER
· FØR AVREISE · HAPPENINGS · INSPIRATION · LOS ANGELES · NEW YORK · OUTFITST U M B L R

T W I T T E R

B L O G L O V I N

I N S T A G R A M @mariasaldiasoWE HEART IThits