ENDRING I PLANENE

Siden sist har det skjedd en del forandringer. For noen uker siden trakk dessverre vertsfamilien min seg, pga private årsaker. Noe som gjorde at jeg sto familie løs bare noen uker før avreise, men knappe en to uker etterpå fikk jeg min nye familie som består av en singel mor og hennes datter som er like gammel som meg og går på samme skole. De bor i West Hills i et koselig hus, bare et lite stykke fra skolen og i et veldig sentralt strøk. Jeg skal dele vertsfamilie med en annen utvekslingstudent fra Brasil. Jeg har vært i kontakt med både vertsfamilien og hun andre utvekslingstudenten og jeg kunne VIRKELIG ikke vært mer fornøyd med min nye familie! De virker som utrolig hyggelige og i møtekommende mennesker og ikke minst søte, noe som passer meg midt i blinken. Vertsmoren kan faktisk svensk? 

I går var Pål og meg i Oslo for å fikse det siste vi trenger før avreise nemlig visum. Vi møtte på ambasaden kl 0900 og vi var ikke de eneste som skulle på ambasaden i dag. Det tok oss to timer å få fikset visumet men det er så verdt det nå som det er ferdig og vi er enda et skritt nærmere avreise. 

Når vi var ferdig på ambasaden tok vi resten av dagen til spasering i Oslo, noe som resulterte i litt shopping og masse deilig mat. Vi stor koste oss hele dagen og gleder oss veldig til mange flere slike dager i Los Angeles. Nå er det bare 34 dager til eventyret starter!
SVAR PÅ SPØRSMÅL OM REISEN

Hvor skal du på utveksling?
Jeg skal på utveksling til USA og jeg er plasert i Los Angeles, California.  

Hvilken organisasjon reiser du med?
Jeg reiser med Explorius og har valgt select programmet til Explorius.  

Hvor kunne du aller helst tenke deg å ende opp?
Jeg har valgt plassen min selv så jeg kunne ikke vært mer fornøyd med plasseringen! Når du reiser med Select programmet til Explorius får du bestemme skolen du har lyst til å begynne på og vertsfamilien blir funnet ut i fra skoleplasseringen din.  

Skal du på forberedelsesleir?
Når en reiser med Explorius får man med en fem dagers tur til New York som soft landing camp + en tur til Washington før hjemmreise, alt dette er inkludert med i prisen. Hva gleder du deg mest til?
Jeg gleder meg mest til å oppleve en ny kultur, nye venner, ny skole og VARME HELE ÅRET! Jeg gleder meg veldig til og komme ut av comfort sonen min og oppleve noe jeg aldri har vært utsatt for før. 

Hva gruer du deg mest til?
Forlate mine kjære venner og familie her hjemme.. 

Kunne du tenke deg å prøve en ny sport?
Jeg har tidligere vært aktiv svømmer så jeg tenkte jeg skulle prøve meg på det igjen. Det kan jo bli svært interessant.  

Skal du på en arrangert tur med organisasjonen?
Jeg har planlagt å dra på en tur til Hawaii, som er organisert. 

Tror du dette blir et bra år?
Det tviler jeg ikke på engang. Jeg er veldig klar og har utrolig lyst til å reise med en gang.  

Om dere lurer på noe mer er det bare til å spørre! 


INSTAGRAM

Jeg kommer ikke til å være så aktiv på bloggen før avreise men følg meg gjerne @mariasaldiaso på instagram.


Om du har noen spørsmål angående reisen, organisasjonen eller utveksling generelt er det bare til og spørre.

CALABASAS, LOS ANGELES

Nå er det bare 91 dager igjen til avreise og jeg skal bo i Calabasas, LA. Skolen jeg har fått plass på heter El Camino Real Charter High School og ligger i Calabasas, noe som gledes veldig. 91 dager til jeg skal bo i California med sommer hele året. 91 dager til jeg skal bo hos min supersøte versfamilie i West Hills. Om kun 91 dager drar lille meg ut i den store verden på egenhånd. Jeg finnes ikke nervøs, tvert i mot, jeg kunne faktisk ikke ha gledet meg mer. Jeg skal få oppleve en helt ny kultur, få helt nye venner, bo hos en annen familie og begynne på en ny skole. Jeg personlig kan ikke få nok av California, tanken på at jeg skal bo der ett år er virkelig helt fantastisk. Jeg skulle gjerne ha pakket kofferten og dratt nå, men først må jeg vente 91 dager til.//bilder fra mine tidligere reiser til LA

Jeg kommer til å skrive mer om reisen, vertsfamilien og organsiasjonen jeg reiser med senere. 


MARIA SALDIAS OLSEN· WELCOME ·
Jeg er en eventyrlysten jente, fra Bergen. Er utvekslingstudent i Los Angeles, California skoleåret 2015/2016 med Explorius sitt select program.

KONTAKT:
MARIASALDIAS@LIVE.NOARKIV
· Desember 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Februar 2015

KATEGORIER
· FØR AVREISE · INSPIRATION · LOS ANGELES · NEW YORKT U M B L R

T W I T T E R

B L O G L O V I N

I N S T A G R A M @mariasaldiasoWE HEART IThits