THE HEART OF CALABASASEtter dagens finals var vel overstått belønnet Nathalia og meg seg en liten matbit på en god cafè i Calabasas som heter Blue Table, ettefulgt med en kopp kaffe på Starbucks at The Commons. Jeg prøver stadig vekk å finne nye spisesteder i nærområdet så jeg må si at Blue Table leverte positivt. Jeg bestilte Kylling og pesto som var en veldig fersk og smakfull sandwich. Vi fikk litt følelsen av at vi satt på en cafè i hjertet av Frankrike. 

The Commons er min desidert farvoritt location i Calabasas. Der finnes det alt fra sminkebutikk til gode resturanter og alt er så elegant. Det er flotte detaljer og dekorasjoner året rundt, men allefall i julehøytiden. Det er heller ikke noe sjokk om du møter på en kjendis eller to for det er her de fleste befinner seg.


  1 kommentarer

Postet av: A
Så koselig, bildene du tar er veldig fine som du sikkert har fått med deg no :-) Veldig fine tips du gir til folk også om de en dag vil reise bort dit👌🏽
30.12.2015 // 13:49

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:MARIA SALDIAS OLSEN· WELCOME ·
Jeg er en eventyrlysten jente, fra Bergen. Er utvekslingstudent i Los Angeles, California skoleåret 2015/2016 med Explorius sitt select program.

KONTAKT:
MARIASALDIAS@LIVE.NOARKIV
· Desember 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Februar 2015

KATEGORIER
· FØR AVREISE · INSPIRATION · LOS ANGELES · NEW YORK · OUTFITS

T U M B L R

T W I T T E R

B L O G L O V I N

I N S T A G R A M @mariasaldiasoWE HEART IThits