MY ABSENCE

·BEAUTIFUL LOS ANGELES·

I løpet av min fraværende bloggperiode har det skjedd masse forandringer. Endringer som har både forandret og påvirket hverdagen min her nede. Det er fortsatt ting som skjer, men det er sånn det er å være utvekslingstudent. Alt er ikke en dans på roser. Heldigvis har jeg masse gode mennesker rundt meg som gjør alle situasjoner mye bedre. Det er ikke noe grunn for meg til å gå inn i detaljer på hva som har hendt. Jeg kan allefall si det at jeg mener alt skjer for en grunn og at det er noe bedre i vente. Men dere må vite at jeg har det helt fantastisk, uansett. Jeg har "the time of my life" og begiver meg ut på nye eventyr hverdag med ting jeg bare kunne drømmet om å gjøre i Norge.

Livet i LA er et liv en bare kunne drømt om. Det er noe spessielt med atmosfæren, folkene og alle de forskjellige inntrykkene du bare observerer. Jeg observerer noe nytt og får nye inntrykk konstant. Det finnes ikke noe som heter "kjedelige dager", for alt er som et eventyr. Jeg syns det er et vidunder i seg selv at det er sol hele året? Det går ikke ann å stå opp med dårlig humør. Det er konstant et smil om munnen min og jeg har en følelse som jeg ikke klarer å beskrive, men den er bra. Så om noen hadde spurt meg om jeg ville gjort alt på nytt igjen og dratt på utveksling igjen og jeg måtte gått gjennom alt det samme på nytt, og jeg viste utfallet. Svaret mitt er JA! Disse fem måndene har forandret meg og gitt meg helt nye utfordringer og lærdommer som jeg ikke ville byttet vekk for noe i verden. Utveksling eller bare  en reise ett sted er en fantsastisk ting, om du har muligheten og du vurderer det.. GJØR DET! Du kommer ikke til og angre, tro meg. In the long run blir du en sterkere person som er rik på gode opplevelser.

//Om du lurer på hva jeg har gjort i det siste, dokumenterer jeg det meste på Instagram. Når det kommer til blogging i fremtiden skal jeg prøve og oppdatere dere så ofte som mulig. Gjerne flere ganger i uken om jeg får muligheten. Takk til dere som fortsatt stikker innom! Jeg skal bli flinkere..

 


  4 kommentarer

Postet av: Iselin Renée
Utrolig fine bilder :)
04.12.2015 // 09:58
URL: http://www.iselinrenee.blogg.no
Postet av: Maria Saldias Olsen
Iselin Renée: så hyggelig :)
04.12.2015 // 20:23
URL: http://mariasaldias.blogg.no/
Postet av:
Keep up The Good work baby💝
04.12.2015 // 23:17
Postet av: Maria Saldias Olsen
Anonym: åå tusen takk!!
05.12.2015 // 10:08
URL: http://mariasaldias.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:MARIA SALDIAS OLSEN· WELCOME ·
Jeg er en eventyrlysten jente, fra Bergen. Er utvekslingstudent i Los Angeles, California skoleåret 2015/2016 med Explorius sitt select program.

KONTAKT:
MARIASALDIAS@LIVE.NOARKIV
· Desember 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Februar 2015

KATEGORIER
· FØR AVREISE · INSPIRATION · LOS ANGELES · NEW YORK

T U M B L R

T W I T T E R

B L O G L O V I N

I N S T A G R A M @mariasaldiasoWE HEART IThits