BEACHY WEEKEND

For noen helger siden ble dagene for det meste tilbrakt på stranden med godt selskap. På lørdagen dro jeg med Camilla og Fredrik på Santa Monica. Vi tilbrakte hele dagen i Santa Monica hvor vi badet, solte oss og shoppet. Santa Monica er desidert det stedet man bør gå om du skal møte mange interessante mennesker. Jeg har heller ikke sett så utrolig mange kjekke gutter samlet på et sted så gjorde jo bare dagen enda bedre. Det var veldig kjekt å se Camilla igjen for hun går ikke på samme skole som oss andre. 

På søndagen dro Lais, Divora, Fredrik og meg inn til Malibu og tilbrakte dagen der. Vi fant et kjempe koselig gate kjøkken der de solgte frisk sjømat og lagde alle diverse sjømatsretter. Maten var kjempe god og det er var ikke kjempe dyrt heller. Jeg bestilte fiske taco og det skal jeg allefall ha flere ganger. Locationen var også utrolig fin med utsikt mot havet. 
  1 kommentarer

Postet av: Linn
Åå, sol og varme. Misunner deg :)
25.10.2015 // 19:44
URL: http://www.linnstenberg.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:MARIA SALDIAS OLSEN· WELCOME ·
Jeg er en eventyrlysten jente, fra Bergen. Er utvekslingstudent i Los Angeles, California skoleåret 2015/2016 med Explorius sitt select program.

KONTAKT:
MARIASALDIAS@LIVE.NOARKIV
· Desember 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Februar 2015

KATEGORIER
· FØR AVREISE · INSPIRATION · LOS ANGELES · NEW YORK

T U M B L R

T W I T T E R

B L O G L O V I N

I N S T A G R A M @mariasaldiasoWE HEART IThits