BIRTHDAY & COLBIE CAILLAT

Lokal tid Los Angeles 21.40

Tiden går i ett her borte og jeg har nesten ikke tid til bloggen, men nå skal jeg bli flinkere! 13.August hadde jeg bursdag som også var andre skoledag. Selvom jeg ikke hadde blitt kjent med noen amerikanere enda hadde jeg en veldig fin dag. Jeg tilbrakte dagen med Fredrik, Pål og vertssøsteren min. Etter skolen dro vi hjem til Pål og Carmen, som er vertsmoren hans hadde kjøpt kake til meg. På kvelden hadde min vertsfamilie stelt i stand en veldig søt liten feiring for meg. Alt i alt gikk dagen over all forventning. 
 

//Snille Pål kjøpte cupcakes til meg Vi har blitt kjent med en dame fra Bergen og hennes sønn er en veldig dyktig gitarist som har spilt på tour med mange kjente artister. Det hadde seg også slik at han skulle spille konsert med Colbie Caillat og så snill som de er inviterte de oss til å være med. Både Christina Perry og Colbie hadde konsert den dagen så vi var så heldig at vi fikk sett dem begge. Konserten var på The Greek Theater som er en kjempe fin utehall. De var kjempe flinke og vi storkoste oss. 


  0 kommentarer


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:MARIA SALDIAS OLSEN· WELCOME ·
Jeg er en eventyrlysten jente, fra Bergen. Er utvekslingstudent i Los Angeles, California skoleåret 2015/2016 med Explorius sitt select program.

KONTAKT:
MARIASALDIAS@LIVE.NOARKIV
· Desember 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Februar 2015

KATEGORIER
· FØR AVREISE · INSPIRATION · LOS ANGELES · NEW YORK

T U M B L R

T W I T T E R

B L O G L O V I N

I N S T A G R A M @mariasaldiasoWE HEART IThits