NEW START

Lokal tid, Los Angeles 23.22

Nå er det nesten en uke siden jeg ankom i Los Angeles og jeg har ikke hatt det noe annet enn bra. Jeg kommer godt overens med vertsfamilien og vertsøsteren min fra Brasil. Vi har gjort en del forskjellige ting siden jeg ankom på lørdag. Vi bor veldig sentralt til, så mulighetene er mange. Det er selvfølgelig uvant å komme inn i en helt ny familie med regler og være måter som ikke en er vandt med. Men jeg vil si det har gått overraskende greit. 

I går var første skoledag og jeg vil påstå at high school er like kaotisk som fremstilt på film. Gangene er dekorert med plakater, klasserommene er veldig personlig med bilder og kort, gangene er ekstremt fulle og lærerne sine personligheter er utrolig splittet og alle er veldig forskjellig i væremåtene sine. Det er også gruppert inn i de "stereotype" gjengene. Jeg har ikke fått noen "gode venner" enda men hva kan man forvente det? Det er jo bare dag to. Jeg har snakket med veldig mange og de virker veldig hyggelig så det ser lovende ut. 

//Lais fra Brasil og Ida som er "biologisk" søster

//Diane (vmor) når hun hentet meg på flyplassen
Må si Los Angeles har behandlet oss meget bra så langt!


  0 kommentarer


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:MARIA SALDIAS OLSEN· WELCOME ·
Jeg er en eventyrlysten jente, fra Bergen. Er utvekslingstudent i Los Angeles, California skoleåret 2015/2016 med Explorius sitt select program.

KONTAKT:
MARIASALDIAS@LIVE.NOARKIV
· Desember 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Februar 2015

KATEGORIER
· FØR AVREISE · INSPIRATION · LOS ANGELES · NEW YORK

T U M B L R

T W I T T E R

B L O G L O V I N

I N S T A G R A M @mariasaldiasoWE HEART IThits