ENDRING I PLANENE

Siden sist har det skjedd en del forandringer. For noen uker siden trakk dessverre vertsfamilien min seg, pga private årsaker. Noe som gjorde at jeg sto familie løs bare noen uker før avreise, men knappe en to uker etterpå fikk jeg min nye familie som består av en singel mor og hennes datter som er like gammel som meg og går på samme skole. De bor i West Hills i et koselig hus, bare et lite stykke fra skolen og i et veldig sentralt strøk. Jeg skal dele vertsfamilie med en annen utvekslingstudent fra Brasil. Jeg har vært i kontakt med både vertsfamilien og hun andre utvekslingstudenten og jeg kunne VIRKELIG ikke vært mer fornøyd med min nye familie! De virker som utrolig hyggelige og i møtekommende mennesker og ikke minst søte, noe som passer meg midt i blinken. Vertsmoren kan faktisk svensk? 

I går var Pål og meg i Oslo for å fikse det siste vi trenger før avreise nemlig visum. Vi møtte på ambasaden kl 0900 og vi var ikke de eneste som skulle på ambasaden i dag. Det tok oss to timer å få fikset visumet men det er så verdt det nå som det er ferdig og vi er enda et skritt nærmere avreise. 

Når vi var ferdig på ambasaden tok vi resten av dagen til spasering i Oslo, noe som resulterte i litt shopping og masse deilig mat. Vi stor koste oss hele dagen og gleder oss veldig til mange flere slike dager i Los Angeles. Nå er det bare 34 dager til eventyret starter!

  2 kommentarer

Postet av: Camilla Reberg
Åhh, så heldig! Du får kose deg utrolig masse på utvekslingsår.. God sommer videre og lykke til med skoleåret :)
02.07.2015 // 23:23
URL: http://camillaareberg.blogg.no
Postet av: Maria Saldias Olsen
camillaareberg: Tusen takk!! Utrolig hyggelig og det skal jeg. Ha en fin sommer videre
27.07.2015 // 12:05
URL: http://mariasaldias.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:MARIA SALDIAS OLSEN· WELCOME ·
Jeg er en eventyrlysten jente, fra Bergen. Er utvekslingstudent i Los Angeles, California skoleåret 2015/2016 med Explorius sitt select program.

KONTAKT:
MARIASALDIAS@LIVE.NOARKIV
· Desember 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Februar 2015

KATEGORIER
· FØR AVREISE · INSPIRATION · LOS ANGELES · NEW YORK

T U M B L R

T W I T T E R

B L O G L O V I N

I N S T A G R A M @mariasaldiasoWE HEART IThits